Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقاله‌های مرتبط: آمار دانلود برنامه های موبایل در سال ۲۰۱۶ به رقم ۹۰ میلیارد رسید برنامه App Usage: چند ساعت با هر اپلیکیشن کار می‌کنید؟ – زوم اپ

بر اساس گزارشی از App Annie، تعداد دانلود برنامه‌ها و درآمد حاصل از فروش اپلیکیشن در سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۷ رکوردشکنی کرده است. تعداد دانلودها در دو فروشگاه اصلی یعنی اپ‌استور اپل و پلی‌استور گوگل قریب به ۲۶ میلیارد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تعداد ۸ درصد از آمار سه‌ماه‌ی سوم سال گذشته بیشتر است. آمار عنوان‌شده بدون در نظر گرفتن دانلود‌های مجدد و به‌روزرسانی‌ها بوده و فقط از جمع تعداد دانلودهای یونیک به دست آمده است. به عبارت دیگر، این آمار به‌درستی تصویری از رشد اقتصاد برنامه‌نویسی را پیش رو می‌گذارد و شامل دانلودهای تکراری یا دانلود نسخه‌های جدید یک نرم‌افزار نمی‌شود.

به علاوه، طبق گزارش App Annie، درآمد حاصل از فروش اپلیکیشن به ۱۷ میلیارد دلار رسیده است.

تعداد زیادی از این دانلودها مربوط به مناطقی است که هنوز در آن‌ها استفاده از گوشی هوشمند رواج پیدا نکرده است؛ این یعنی احتمالا تا مدتی شاهد رشد فزاینده‌ی تعداد دانلود از سراسر جهان خواهیم بود.

بر اساس این گزارش، گوگل‌پلی سهم بیشتری در این افزایش آمار دارد و در بین کشورهایی که بیشترین دانلود را داشته‌اند، هند رتبه‌ی اول را دارد. تعداد دانلود‌ها در این کشور از سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۶ تا سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۷ دو برابر شده است.

سایر کشورهای آسیای شرقی، مخصوصا ویتنام و اندونزی نیز سهم بسزایی در این رکوردشکنی داشته‌اند. نرخ رشد دانلود در این دو کشور دورقمی است و اندونزی رتبه‌ی چهارم و ویتنام رتبه‌ی هفتم را در تعداد دانلود دارند.

در مجموع، گوگل‌پلی در تعداد کل دانلودها با رشدی ۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته از اپ استور پیشی گرفته است.

از طرف دیگر رشد دانلود iOS نیز نسبت به سه‌ماهه‌ی گذشته رشدی ۸ درصدی تجربه کرده است که این افزایش را مدیون چین و تصاحب سهم بازار آن است. ایالات متحده و عربستان سعودی در رتبه‌های دوم و سوم بالاترین دانلودها از اپ‌استور قرار دارند.

علاوه بر افزایش دانلود، پرداخت‌های کاربران نیز افزایش پیدا کرده است. در سه‌ماهه‌ی سوم سال جاری مجموع درآمد کسب‌شده از فروش نرم‌افزار در اپ‌استور و گوگل‌پلی به ۱۷ میلیارد دلار رسید که نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد رشد داشته است.

در این مورد iOS سهم بیشتری در افزایش آمار دارد. در سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۷، پرداخت‌های کاربران iOS نسبت به اندروید تقریبا دو برابر بوده است؛ اما در مقایسه‌ی سالانه هر دو فروشگاه به نرخ رشد ۲۵ درصدی رسیده‌اند.

مجددا چین عامل اصلی است. بیشترین پرداخت‌ها از سمت اهالی چین روی داده است و پس از آن، کره‌ی جنوبی در جایگاه دوم بیشترین خرید اپلیکیشن قرار گرفته است.

یکی از نرم‌افزارهایی که بیشترین تعداد دانلود را به خود اختصاص داد، Lineage M محصول شرکت کره‌ای NCSOFT است. همچنین برنامه‌های سرگرمی و به‌طور خاص برنامه‌های مربوط به تماشای آنلاین ویدیو در سه‌ماهه‌ی سوم تعداد خرید بالایی داشتند؛ به‌طوری که در مقایسه با سال گذشته ۳۰ درصد رشد برای iOS و ۴۵ درصد رشد در گوگل‌پلی را به خود اختصاص می‌دهند.

از سایر برنامه‌های محبوب می‌توان برای iOS اپلیکیشن Tencent video ،Yuku و Starz را نام برد و برای اندروید به HBO NOW ،Netflix و Starz اشاره کرد.

اپلیکیشن‌ها همچنان به جلب توجه کاربران و اختصاص دادن وقت آن‌ها به خود ادامه می‌دهند. به گزارش App Annie، در مقایسه‌ی سالانه، زمانی که کاربران صرف استفاده از اپلیکیشن‌ها می‌کنند ۴۰ درصد افزایش داشته است. هرچند این آمار تنها گوشی‌های اندروید را شامل می‌شود و چین را نیز محاسبه نکرده است؛ اما می‌تواند بیا‌ن‌گر رشد بالای میزان استفاده‌ی کاربران از اپلیکیشن‌های مختلف باشد.

نشریه‌ی App Annie پیش‌بینی می‌کند که تا سال ۲۰۲۱ تعداد دانلودها به ۲۴۰ میلیارد و میزان پرداخت‌ کاربران به بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار برسد.

true برچسب ها : iOS Google Play true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • با ۱۴ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آییم/ غرفه انتشارات را هرروز به یکی از شهدا اختصاص دادیم
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • فستیوال بزرگ آرش مال: جشن افتتاحیه‌ای با شکوه در قلب منطقه آزاد انزلی
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • زائران حج امسال، دفاع از ملت فلسطین را مورد توجه قرار دهند